• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Реклама на порталот

Мултимедијален маркетинг

Мултимедијалниот маркетинг претставува атрактивен, современ и ефикасен начин за промоција, рекламирање и пристап до клиентите. Електронскиот простор што го нуди интернетот е идеална околина за ваков тип на маркетинг. Тој нуди интегриран простор за текстуални, аудио, видео и графички реклами на едно место. Сите успешни светски компании го практикуваат овој начин на претставување и рекламирање.

Порталот RAK.mk нуди селективен мултимедијален маркетинг, кој се темели на врвен професионализам, потврден авторитет и големо влијание врз јавното мислење, како резултат на обемот и квалитетот на формите и содржините што ги презетираме.

Овој македонски портал за ракот му пружа на македонскиот човек селектирани, претходно обработени, преведени на македоноски јазик информации за тоа што е актуелно на полето на онкологијата, со што му се овозможува брзо да дојде до правата и точната информација од областа на онкологијата која конкретно го интересира.

Зошто да го одберете RAK.mk?

RAK.mk порталот е еден од првите од овој вид на македонскиот веб простор. На порталот секојдневно се објавуваат нови информации од областа на онкологијата, актуелни информативни и едукативни содржини распоредени во повеќе тематски области: Тумори, Ординација, Новости, Алтернатива, Живеј здраво, Новости, Мултимедија...

Освен овој вид содржини, порталот го прават атрактивен и други сервиси кои се од корист на секојдневните посетители и со кои го задржува нивното внимание како што е „Прашајте ја докторката“.

Ценовник за рекламирање и спецификации

Поради природата на самиот портал како и проектите на кои работи тимот на Rak.mk, во можност сме да Ви понудиме подолгорочна, поразновидна и атрактивна соработка во рамките на спонзорирањето/покровителството на некој од нашите сегменти/проекти.

КОНТАКТ: за порталот „RAK.mk“ е г-дин Влатко Митов. Него можете да го контактирате во врска со можностите за претставување, презентирање и рекламирање во порталот. Email: mitov [at] rak.mk

Насловна страница на RAK.mk

димензии (пиксели) filesize (KB) цена/седмица позиција на банер*
®
Главен банер 207 x 213 25 220 € 1
Голем
хоризонтален
банер
684 x 80 25 100 € 6
Вертикален банер 207 x 326 25 170 € 2
Хоризонтален банер 207 x 112 25 70 € 3
Мал
хоризонтален
банер
207 x 68 20 50 € 4
Вертикален банер 207 x 400 25 80 € 5

Останати страници на RAK.mk

димензии (пиксели) filesize (KB) цена/седмица позиција на банер*
®
Банер во напис 250 x 250 25 30 € 7
Хоризонтален
банер
207 x 112 25 35 € 8
Вертикален банер 207 x 326 25 45 € 9
Мал банер
на категорија
по избор
207 x 68 20 25 € 10
* позициите за банери се означени на фотографијата, десно на оваа страница
** Изработката на банер не е вклучена во цената.

Попусти

Зависно од периодот на закупување на банер простор и авансно плаќање, искористете ги следниве попусти:

од 1 до 2 месеци 5%
од 2 до 6 месеци 10% + гратис изработка на банер
од 6 до 12 месеци 20% + гратис изработка на банер
повеќе од 12 месеци 30% + гратис изработка на банер
Можни позиции за поставување на реклама
Можни позиции за поставување на реклама

 

  • За повеќе информации обратете се на: [тел.] 078 384753 & [email] marketing [at] rak.mk