• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Ординација
Покана за соработка Печати

Почитувани,

Со желба порталот www.rak.mk да биде најдобар извор на информации, одлучивме да ги промовираме научните трудови на нашите експерти од сите области на медицината. Наскоро ќе биде во функција базата на податоци со вашите научни трудови, па на тој начин ќе биде овозможен побрз и полесен пристап до информациите.

Ги повикуваме сите наши лекари да ги испратат своите научни трудови во pdf или doc формат на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите . Научните трудови ќе бидат објавени на порталот, заедно со информациите за авторот.

Срдечен поздрав,

Др. Лилјана Ацева- Андонова, главен уредник на www.rak.mk .