• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Ординација

Препораки за новиот грип (H1N1 вирус)

Вирусот на грипот А (H1N1), кој неодамна се појави во светот, е нов подтип на вирусот на грипот, кој може да предизвика инфекција кај луѓето, а према извештаите на Светската здравствена организација...

Болести на простатата

Наша книга: Болести на простатата - Рак на простата

За болестите на простатата кај нас многу малку се знае. Единствен начин да се бориме против нив и да ги победиме е подобрата информираност за нив, за причините за нивното јавување...

Посетете ја нашата виртуелна ординација:

  • Прашај
  • Информирај се
  • Дознај
  • Примени
  • Живеј здраво
  • Дијагноза
  • Контрола
  • Совети и препораки
Фимоза?
Имам едно мало, за мене непријатно прашање. Но еве, преку интернет ми е некако полесно да прашам и ве молам ако можете да ми одговорите. Имам проблем со половиот орган, поточно кожичката на пенисот не ми иде добро горе доле. Има ли некаква крема за тоа или некое друго решение?
Повеќе...
 
Совети во борбата против малигните заболувања

Малигните заболувања се болест на модерно време! Со повеќе од 3 милиони нови заболени и 1.7 милиони смртни случаи секоја година, малигните заболувања се главна причина за смрт во Европа, веднаш после кардиоваскуларните болести. За жал честотата (инциденца) на малигните заболувања од година во година рапидно расте и постојат големи шанси тие да избијат на прво место.

Повеќе...
 
Појава на нови бемки по телото
Имам 36 години и последниве 3 години забележав дека ми се појавуваат нови бемки по телото, особено на рацете. Имам темен тен. Во текот на летните месеци ја заштитувам кожата со креми со заштитен фактор 15. Дали можете да ми дадете совет и препорака на каков преглед треба да отидам.
Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>