• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Ординација

Препораки за новиот грип (H1N1 вирус)

Вирусот на грипот А (H1N1), кој неодамна се појави во светот, е нов подтип на вирусот на грипот, кој може да предизвика инфекција кај луѓето, а према извештаите на Светската здравствена организација...

Болести на простатата

Наша книга: Болести на простатата - Рак на простата

За болестите на простатата кај нас многу малку се знае. Единствен начин да се бориме против нив и да ги победиме е подобрата информираност за нив, за причините за нивното јавување...

Посетете ја нашата виртуелна ординација:

  • Прашај
  • Информирај се
  • Дознај
  • Примени
  • Живеј здраво
  • Дијагноза
  • Контрола
  • Совети и препораки
Остеопороза - „тивка епидемија“!

Лесната кршливост на коските е предизвикана најчесто од остеопорозата.

Повеќе...
 
Болка во тестисот
Веќе неколку дена со ред ме боли десното јајце. Не можам ни да го допрам. Кога е стегнато (потиснато) ме боли многу, а кога не го фаќам исто ме боли ама помалку. Болката веќе ми станува преокупација. Имам 15 години и ми е срам да и кажам на мајка ми. Ве молам кажете што може да биде, и како се лечи?
Повеќе...
 
Како да ја решам фимозата?

Имам проблем со фимоза кој дури сега се одлучив да го решавам. На вашиот портал најдов навистина голем број на информации и сум импресиониран од оваа можност за online консултации. Па би ве запрашал дали е можно лекување на фимозата без хируршки зафат, бидејќи навистина ми е ризично тоа, а и се работи за осетлив орган кај мажите. Имам сознанија дека може да се избегне хирургија па би ве замоли за ваш совет.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>